Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Locaties

Riooltechniek Kraggenburg (RTK) is een gerenommeerd bedrijf dat een breed scala aan werkzaamheden uitvoert op het gebied van riooltechniek. Met ervaren medewerkers en moderne apparatuur bieden wij oplossingen voor allerlei riool- en afvoerproblemen. Of het nu gaat om het verhelpen van verstoppingen, reiniging en reparatie of het aanleggen van riolering, bij RTK kunt u rekenen op professionele en betrouwbare service.

Bij RTK hechten we veel waarde aan kwaliteit en veiligheid. Daarom zijn we VCA*-gecertificeerd, wat betekent dat we voldoen aan de eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Bovendien staan we op de CO2-prestatieladder niveau 3, wat aantoont dat we ons actief inzetten voor het verminderen van onze CO2-uitstoot. We blijven voortdurend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied en investeren in nieuwe technieken die onze klanten ten goede komen.

Of het nu gaat om een kleine klus of een groot project, bij RTK streven we altijd naar een snelle service en een vakkundige uitvoering. We luisteren naar de wensen en behoeften van onze klanten en bieden advies op maat. Ook na de uitvoering van een opdracht besteden we ruime aandacht aan nazorg, zodat onze klanten tevreden zijn met het resultaat en op ons kunnen vertrouwen.

RTK is gevestigd in Kraggenburg en bedient een breed gebied in de omgeving. We zijn actief in plaatsen zoals Giethoorn, Blokzijl, Steenwijkerwold, Oldemarkt, Vollenhove, Marknesse, De Bult, Eesveen, Willemsoord, Paasloo, Ossenzijl, Kuinre, Blankenham, Baarlo, Sint Jansklooster, Wanneperveen, Bilt-Schutsloot, Zwolle, Lelystad, Dronten, Emmeloord, Kampen, Meppel, Lelystad, Urk, Steenwijk, Genemuiden, Heerenveen & Lemmer. Of u nu in Friesland, Flevoland, Overijssel of Gelderland woont, wij kunnen snel ter plaatse zijn om uw riool- en afvoerproblemen op te lossen.

Kortom, bij Riooltechniek Kraggenburg kunt u rekenen op professionele en betrouwbare service voor al uw riool-, afvoer- en loodgietersproblemen. Ons ervaren team staat voor u klaar met een snelle respons, moderne technieken en aandacht voor kwaliteit en veiligheid. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Chat openen
Buiten werktijden en geen spoed app ons!