Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Rioleringsbedrijf Dronten

rioleringsbedrijf Dronten

Als uw riool verstopt is, heeft u een rioleringsbedrijf in Dronten nodig dat het snel en veilig kan ontstoppen. Bij RTK Riooltechniek geven we om het milieu. Wij weten hoe schadelijk slecht functionerende riolen kunnen zijn voor ons milieu. Daarom gebruiken we alleen biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen die veilig zijn voor mens en dier. Bel ons vandaag nog als u hulp nodig heeft met uw rioolleiding!

Op zoek naar een rioleringsbedrijf in Dronten? Zoek niet verder dan RTK Riooltechniek!

Wij bedienen de regio al jaren, dus we weten wat we doen – en we weten hoe we het goed moeten doen. We hebben het allemaal gezien. Ons team beschikt over de nodige vaardigheden en apparatuur om elke klus aan te pakken, hoe groot of klein ook.

Ons doel is altijd een superieure klantenservice en kwaliteitswerk tegen een eerlijke prijs. We zorgen ervoor dat u tevreden bent met ons werk voordat we uw woning verlaten.

Bel ons vandaag nog op 0527 – 25 88 45 om een afspraak te maken!

We werken snel en veilig omdat we over het juiste gereedschap beschikken: moderne apparatuur en een team van goed opgeleide vakmensen dat op elk moment klaar staat. Als u ons het hardst nodig hebt, zijn we er, en als u ons weer belt, zijn we er nog steeds!

Toilet verstopt Dronten, Rioleringsbedrijf Dronten

Wanneer u haast heeft en uw toilet onmiddellijk ontstopt moet worden, heeft u geen tijd om op een loodgieter te wachten.

Daarom bieden wij directe oplossingen om uw badkamer zo snel mogelijk weer op orde te krijgen. Onze monteurs kunnen binnen een uur ter plaatse zijn en hebben uw toilet in een mum van tijd ontstopt!

Wij weten hoe vervelend het is als uw toilet verstopt raakt, zeker als u er meteen gebruik van moet maken. Daarom werken wij snel om de klus zo snel mogelijk te klaren, zodat u meteen weer toegang heeft tot uw badkamer!

rioleringsbedrijf Dronten

We hebben een paar verschillende camera’s die we kunnen gebruiken om uw rioolbuizen te inspecteren, en deze is onze favoriet.

Hij is gemakkelijk te gebruiken en kan buizen met een diameter van 50 tot 125 mm inspecteren, dus hij is geschikt voor de meeste werkzaamheden. Hij werkt tot op 90 meter afstand, wat voor ons ver genoeg is om uw toiletverstopping te vinden.

We trekken de camera gewoon door het toilet en gaan door tot we de verstopping in beeld hebben.

Contact met RTK Riooltechniek

U kunt ons bereiken door ons direct te bellen op ons nummer: 0527 – 25 88 45. Ook als u spoed heeft.

Chat openen
Buiten werktijden en geen spoed app ons!