Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Ontstoppen en reinigen van hoofdriolen en putten

Ontstoppen en reinigen van hoofdriolen en putten

Ontstoppen en reinigen van hoofdriolen en putten

Het ontstoppen en reinigen van hoofdriolen en putten laat u over aan RTK Kraggenburg

Wij hebben namelijk al jaren lang ervaring met het ontstoppen en reinigen van hoofdriolen en putten. Vaak zien wij dat de riolering verstopt raakt, als gevolg van het volgende:

Ontstoppen en reinigen

Wanneer u merkt dat uw riolering of put verstopt is, dan is het uiteraard verstandig om zo snel mogelijk contact op te nemen met RTK Kraggenburg. Wij verhelpen uw klachten zo spoedig mogelijk. Zo beschikken wij over de moderne middelen, waarmee wij verstoppingen verhelpen van onder andere:

Zo gebruiken wij onder andere hogedrukpompen, krachtige waterstralen uit spuitkoppen en veermachines. Ons service bus is uitgerust van alle benodigdheden om u de beste service te verlenen.

Reinigen van hoofdriolen en putten

Voor het leegzuigen en reinigen gebruiken wij drie reinigingscombinaties, die inzetbaar zijn voor allerlei opdrachten. Wij gebruiken onder andere een hogedrukpomp, een vacuĆ¼mpomp en een extra pomp met een opbrengst van 80m3 per uur. Hiermee kunnen onder andere duikers, grote riolen, persleidingen en huisaansluitingen mee reinigen. Uiteraard zijn wij voorzien van alle veiligheidsmaterialen voor het betreden van een besloten ruimte.

Verder zijn wij vooral inzetbaar en werkzaam voor het legen en reinigen van:

Onze service wagens zijn zo ingericht, dat wij bij moeilijk te bereiken putten alsnog onze werkzaamheden kunnen uitvoeren. Wilt u meer weten over het ontstoppen en reinigen van hoofdriolen en putten? Bekijk dan eens onze website. U kunt ons ook altijd contacteren voor hulp bij het ontstoppen en reinigen. Neem contact met ons op via de gegevens op de contact pagina.

Neem contact met ons op!

    Chat openen
    Buiten werktijden en geen spoed app ons!