Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Leegzuigen septic tanks

leegzuigen septic tanksEen septic tank is een waterzuiveringssysteem wat het sanitair afvalwater van bijvoorbeeld een woning zuivert. De werking van een septic tank kan echter verstoort worden. In dit geval kunt u contact opnemen met RTK Kraggenburg. Het laten leegzuigen of reinigen van de septic tanks (beerput) kan namelijk verzorgd worden door RTK-Riooltechniek Kraggenburg.

Wanneer moet ik de septic tanks laten leegzuigen?

Het is mogelijk dat er in een septische put organisch en anorganisch materiaal opbouwt. Denk hierbij aan organische materialen als toiletpapier en uitwerpselen. Met anorganische materialen kunt u denken aan zand. Wanneer teveel van dit soort (an)organische materialen opbouwen in de septic tank, kunnen de vaste delen in het afvalwater niet binnen de benodigde tijd bezinken. Wanneer dit het geval is, dan komt het afvalwater in het milieu, terwijl het nog niet gezuiverd is. Dit willen wij natuurlijk voorkomen. Daarom is het de bedoeling dat een septic om de tijd leeggezogen wordt.

De septic tank leeg laten zuigen door RTK Kraggenburg

Wij raden het u ten zeerste aan om niet zelf de septic tank aan te raken, om welke reden dan ook. U kunt specialist RTK Kraggenburg ten alle tijden contacteren voor het laten leegzuigen van de septic tanks. U vindt onze gegevens op de contact pagina. Wij horen graag van u!

Neem contact met ons op!

Naam(Vereist)
Chat openen
Buiten werktijden en geen spoed app ons!