Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Leveren septic tanks

Een septic tank is een eenvoudige waterzuiveringssysteem, die het sanitair afvalwater van onder andere een woning zuivert. Septic tanks vindt u vaak in het buitengebied. Dat is ook waar wij de septic tanks in de meeste gevallen leveren.

Laat het plaatsen, leveren en aansluiten van de septic tank verzorgen door RTK Kraggenburg

Leveren septic tanksRTK Kraggenburg is namelijk al jarenlang dé specialist voor het laten plaatsen, leveren én aansluiten van septic tanks. Bij het laten leveren van een septic tank komt het een en ander kijken. Zo kan het afhankelijk zijn van uw locatie hoe wij de aansluiting van de septic tank gaan verzorgen. Dit verschilt bijvoorbeeld in een stad, vergeleken met een woning op het platteland. Ook zijn er septic tanks in verschillende groottes beschikbaar. Wij gaan ervoor zorgen dat u alle informatie van ons duidelijk te weten krijgt, zodat u van alles op de hoogte bent.

Neem contact op met RTK Kraggenburg

U kunt ons ten alle tijden contacteren voor het laten leveren van de septic tanks. Met onze expertise weet u zeker dat u de juiste informatie krijgt, en altijd op de hoogte bent. Wij zijn pas tevreden als u dit bent. Neem contact met ons op via de contactpagina.

Neem contact met ons op!

Naam(Vereist)
Chat openen
Buiten werktijden en geen spoed app ons!