Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Rioleringsbedrijf Emmeloord

Riool ontstoppen Emmeloord

Bent u op zoek naar een Rioleringsbedrijf in Emmeloord? Dan bent u bij RTK-Riooltechniek aan het juiste adres. Wij kunnen u helpen!

Laat uw riool ontstoppen door RTK Riooltechniek in omgeving Emmeloord

Wij zijn RTK Riooltechniek en wij werken al jaren met rioleringen in de omgeving van Emmeloord. Wij kunnen voor uw riool de rioolleiding ontstoppen in Emmeloord, snel en veilig. Ons bedrijf is volledig ingericht op alle soorten verstoppingen: boomwortels, vetophopingen of zelfs een vetberg (we hebben het allemaal gezien).

We werken snel en veilig omdat we over het juiste gereedschap beschikken: moderne apparatuur en een team van goed opgeleide professionals die op elk moment klaar staan. Wanneer u ons het meest nodig hebt, zijn we er en wanneer u ons volgende maand en de maand daarna weer belt, staan we nog steeds klaar!

We zijn ook milieuvriendelijk: ons bedrijf is zich bewust van de schade die slecht functionerende riolen kunnen toebrengen aan ons milieu. Wij gebruiken uitsluitend biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen die veilig zijn voor mens en dier.

Toilet verstopt EmmeloordToilet verstopt, bel ons rioleringsbedrijf te Emmeloord

Uw toilet is verstopt en u woont in Emmeloord. Geen nood! RTK Riooltechniek kan het riool direct ontstoppen, Emmeloord valt namelijk in ons werkgebied.

Wij weten hoe vervelend het is als uw wc verstopt raakt in Emmeloord, zeker als u er direct gebruik van moet maken. Daarom werken onze monteurs snel om de klus zo snel mogelijk te klaren, zodat u direct weer toegang heeft tot uw badkamer!

RTK heeft verschillende camera’s voor inspectie van riolen. Deze camera is eenvoudig te hanteren en kan gebruikt worden voor leidingen met een diameter van 50mm tot 125mm. Hij kan tot 90 meter ver inspecteren. Dit maakt het een stuk makkelijk om de storing in uw toilet dat verstopt zit te achterhalen in Emmeloord. We halen simpelweg de camera door het toilet heen en gaan net zo lang door tot we de verstopping in beeld hebben.

Contact met RTK Riooltechniek

Heeft u dus een toilet verstopt en zoekt u iemand om uw riool te ontstoppen in de omgeving van Emmeloord? RTK Riooltechniek helpt u uit de brand. U kunt ons bereiken door ons te bellen via ons nummer: 0527 – 25 88 45. Ook als u spoed heeft.

Chat openen
Buiten werktijden en geen spoed app ons!