Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Rioleringsbedrijf Emmeloord

Rioleringsbedrijf Emmeloord

Bent u op zoek naar een Rioleringsbedrijf in Emmeloord? Dan bent u bij RTK-Riooltechniek aan het juiste adres. Wij kunnen u helpen!

Wij zijn RTK Riooltechniek en wij werken al jaren met rioleringen in de omgeving van Emmeloord. Wij kunnen uw rioolleiding ontstoppen, snel en veilig. Ons bedrijf is volledig ingericht op alle soorten verstoppingen: boomwortels, vetophopingen of zelfs een vetberg (we hebben het allemaal gezien).

We werken snel en veilig omdat we over het juiste gereedschap beschikken: moderne apparatuur en een team van goed opgeleide professionals die op elk moment klaar staan. Wanneer u ons het meest nodig hebt, zijn we er en wanneer u ons volgende maand en de maand daarna weer belt, staan we nog steeds klaar!

We zijn ook milieuvriendelijk: ons bedrijf is zich bewust van de schade die slecht functionerende riolen kunnen toebrengen aan ons milieu. Wij gebruiken uitsluitend biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen die veilig zijn voor mens en dier.

Rioleringsbedrijf EmmeloordToilet verstopt Emmeloord, Rioleringsbedrijf Emmeloord

U woont in Emmeloord en uw toilet is verstopt.

Geen nood: RTK Riooltechniek kan het direct ontstoppen.

Wij weten hoe vervelend het is als uw toilet verstopt raakt, zeker als u er direct gebruik van moet maken. Daarom werken onze monteurs snel om de klus zo snel mogelijk te klaren, zodat u direct weer toegang heeft tot uw badkamer!

RTK heeft verschillende camera’s voor inspectie van riolen. Deze camera is eenvoudig in gebruik en kan gebruikt worden voor leidingen met een diameter van 50mm tot 125mm. Hij kan tot 90 meter ver inspecteren. Dit maakt het een stuk makkelijk om de storing in uw toilet te achterhalen. We halen simpelweg de camera door het toilet heen en gaan net zo lang door tot we de verstopping in beeld hebben.

Contact met RTK Riooltechniek

U kunt ons bereiken door ons direct te bellen op ons nummer: 0527 – 25 88 45. Ook als u spoed heeft.

Chat openen
Buiten werktijden en geen spoed app ons!