Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Rioleringsbedrijf Kampen

rioleringsbedrijf kampenIs uw riool verstopt en heeft u een rioleringsbedrijf nodig dat deze snel en veilig uw riool kan ontstoppen in Kampen? RTK Riooltechniek helpt u uit de brand!

Riool ontstoppen in omgeving Kampen

Laat vakkundig en professioneel uw riool ontstoppen door RTK Riooltechniek in Kampen. Wij van RTK Riooltechniek geven om het milieu. Ons bedrijf is zich bewust van de schade die slecht functionerende riolen kunnen toebrengen aan ons milieu. Wij gebruiken uitsluitend biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen die veilig zijn voor mens en dier. Bel ons vandaag nog als u hulp nodig heeft met uw rioolleiding!

RTK Riooltechniek bedient de regio Kampen al jaren, we weten wat we doen en hoe we het goed moeten doen. We hebben alles gezien: boomwortels, vetophopingen, zelfs een vetberg (je moet het zien om het te geloven).

We werken snel en veilig omdat we de juiste middelen tot onze beschikking hebben voor een riool ontstoppen in omgeving Kampen. Moderne apparatuur en een team van goed opgeleide professionals dat op elk moment klaar staat. Wanneer u ons het meest nodig heeft, zijn we er. En wanneer u ons weer belt, zijn we er nog steeds!

Rioleringsbedrijf KampenToilet verstopt Kampen, Rioleringsbedrijf Kampen

Wanneer uw toilet verstopt is, heeft u geen tijd om te wachten op een loodgieter in Kampen. Is uw riool of wc / toilet verstopt in de regio Kampen? Bel dan RTK Riooltechniek. Wij bieden direct oplossingen om uw badkamer zo snel mogelijk weer in orde te krijgen. Onze monteurs zijn binnen een uur ter plaatse en ontstoppen uw toilet in een mum van tijd!

Wij weten hoe vervelend het is als uw toilet verstopt raakt, zeker als u er meteen gebruik van moet maken. Daarom werken wij snel om de klus zo snel mogelijk te klaren, zodat u meteen weer toegang heeft tot uw badkamer!

Wij hebben verschillende camera’s voor inspectie van riolen. Deze camera is eenvoudig in gebruik en kan gebruikt worden voor leidingen met een diameter van 50mm tot 125mm. Hij kan tot 90 meter ver inspecteren. Dit maakt het een stuk makkelijker om de storing in uw toilet te vinden. We trekken de camera gewoon door het toilet en gaan door tot we de verstopping in beeld hebben.

Contact met RTK Riooltechniek

Is uw riool dus verstopt en heeft u een rioleringsbedrijf nodig dat deze snel en veilig uw riool kan ontstoppen in Kampen? Zoek niet verder, maar neem contact op met RTK Riooltechniek! U kunt ons bereiken door ons direct te bellen op ons nummer: 0527 – 25 88 45. Ook als u spoed heeft.

Chat openen
Buiten werktijden en geen spoed app ons!