Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Rioleringsbedrijf Kampen

rioleringsbedrijf kampenIs uw riool verstopt? Heeft u een rioleringsbedrijf in Kampen nodig dat deze snel en veilig kan ontstoppen?

We geven om het milieu. Ons bedrijf is zich bewust van de schade die slecht functionerende riolen kunnen toebrengen aan ons milieu. Wij gebruiken uitsluitend biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen die veilig zijn voor mens en dier. Bel ons vandaag nog als u hulp nodig heeft met uw rioolleiding!

Kijk niet verder dan RTK Riooltechniek! Ons bedrijf bedient de regio Kampen al jaren, dus we weten wat we doen – en we weten hoe we het goed moeten doen. We hebben alles gezien: boomwortels, vetophopingen, zelfs een vetberg (je moet het zien om het te geloven).

We werken snel en veilig omdat we de juiste middelen tot onze beschikking hebben: moderne apparatuur en een team van goed opgeleide professionals dat op elk moment klaar staat. Wanneer u ons het meest nodig hebt, zijn we er en wanneer u ons weer belt, zijn we er nog steeds!

Rioleringsbedrijf KampenToilet verstopt Kampen, Rioleringsbedrijf Kampen

Wanneer uw toilet verstopt is, heeft u geen tijd om te wachten op een loodgieter.

RTK Riooltechniek biedt direct oplossingen om uw badkamer zo snel mogelijk weer in orde te krijgen. Onze monteurs zijn binnen een uur ter plaatse en hebben uw toilet in een mum van tijd ontstopt!

Wij weten hoe vervelend het is als uw toilet verstopt raakt, zeker als u er meteen gebruik van moet maken. Daarom werken wij snel om de klus zo snel mogelijk te klaren, zodat u meteen weer toegang heeft tot uw badkamer!

Wij hebben verschillende camera’s voor inspectie van riolen. Deze camera is eenvoudig in gebruik en kan gebruikt worden voor leidingen met een diameter van 50mm tot 125mm. Hij kan tot 90 meter ver inspecteren. Dit maakt het een stuk makkelijker om de storing in uw toilet te vinden. We trekken de camera gewoon door het toilet en gaan door tot we de verstopping in beeld hebben.

Contact met RTK Riooltechniek

U kunt ons bereiken door ons direct te bellen op ons nummer: 0527 – 25 88 45. Ook als u spoed heeft.

Chat openen
Buiten werktijden en geen spoed app ons!