Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Rioleringsbedrijf Marknesse

Rioleringsbedrijf Marknesse

Bent u op zoek naar een rioleringsbedrijf dat u kan helpen met uw rioolleiding in Marknesse? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

We werken snel en veilig omdat we over het juiste gereedschap beschikken: moderne apparatuur en een team van goed opgeleide professionals dat op elk moment klaar staat. Als u ons nodig hebt, zijn we er en als u ons de volgende maand en de maand daarna weer belt, zijn we er nog steeds!

Bij RTK Riooltechniek helpen we al jaren mensen met hun rioolleidingen. Wij kunnen uw rioolleiding snel en veilig ontstoppen, ongeacht met wat voor verstopping u te maken heeft: boomwortels, vetophoping of zelfs een vetberg (we hebben het allemaal gezien).

Wij geven ook om het milieu: ons bedrijf is zich bewust van de schade die slecht functionerende rioleringen aan ons milieu kunnen toebrengen. Wij gebruiken uitsluitend biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen die veilig zijn voor mens en dier.

Rioleringsbedrijf MarknesseToilet verstopt Marknesse, Rioleringsbedrijf Marknesse

Wanneer u in Marknesse woont en uw toilet is verstopt, hebt u geen tijd om op een loodgieter te wachten. U heeft onmiddellijke actie nodig die de klus goed klaart.

Daarom biedt RTK Riooltechniek 24/7 haar diensten aan. We weten hoe vervelend het is als uw toilet verstopt raakt, vooral als u het meteen moet gebruiken. Daarom werken onze monteurs snel om de klus zo snel mogelijk te klaren, zodat u meteen weer toegang heeft tot uw badkamer!

RTK heeft verschillende camera’s voor inspectie van riolen. Deze camera is eenvoudig in gebruik en kan gebruikt worden voor leidingen met een diameter van 50mm tot 125mm. Hij kan tot 90 meter ver inspecteren, waardoor het makkelijker dan ooit is om het defect in uw toilet te vinden en te repareren! We trekken de camera gewoon door het toilet en gaan door tot we de verstopping in beeld hebben.

Contact met RTK Riooltechniek

U kunt ons bereiken door ons direct te bellen op ons nummer: 0527 – 25 88 45. Ook als u spoed heeft.

Contact

Chat openen
Buiten werktijden en geen spoed app ons!