Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Rioleringsbedrijf Steenwijk

rioleringsbedrijf steenwijkWe weten dat u op zoek bent naar een rioleringsbedrijf in Steenwijk, en nu heeft u er één gevonden! Wij zijn RTK Riooltechniek, en wij zijn er om uw rioolleiding snel en veilig te ontstoppen.

Wij beschikken over het juiste gereedschap: moderne apparatuur en een team van goed opgeleide vakmensen dat op elk moment klaar staat. Wanneer u ons weer nodig heeft – en we hopen dat dat niet te snel is – staan we nog steeds voor u klaar.

We weten ook hoe belangrijk het is om ons milieu te beschermen, dus al onze schoonmaakmiddelen zijn biologisch afbreekbaar. We willen mensen of dieren geen schade berokkenen met gevaarlijke chemicaliën, dus gebruiken we alleen datgene wat veilig is voor alle betrokkenen.

Neem gerust contact op als u vragen heeft over onze diensten!

Rioleringsbedrijf SteenwijkToilet verstopt Steenwijk, Rioleringsbedrijf Steenwijk

Wanneer u in Steenwijk woont en uw toilet raakt verstopt, heeft u geen tijd om te wachten. Daarom staat RTK Riooltechniek klaar om de klus zo snel mogelijk te klaren, zodat u zo snel mogelijk weer gebruik kunt maken van uw badkamer. Wij komen binnen, ontstoppen het toilet, ruimen het op en zijn weer weg.

Als het gaat om het ontstoppen van riolen zijn onze monteurs goed thuis in wat ze doen. Ze kunnen een leiding van 50mm tot 125mm diameter inspecteren met een riool inspectie camera en 90 meter van hun beginpunt werken! Dit maakt het veel gemakkelijker om de storing in uw toilet te vinden dan wanneer u het zelf zou doen.

Bij RTK Riooltechniek weten we hoe vervelend het is als uw toilet verstopt raakt – vooral als u het meteen moet gebruiken. Daarom werken onze monteurs snel om de klus zo snel mogelijk te klaren, zodat u meteen weer toegang heeft tot uw badkamer!

Contact met RTK Riooltechniek

U kunt ons bereiken door ons direct te bellen op ons nummer: 0527 – 25 88 45. Ook als u spoed heeft.

Chat openen
Buiten werktijden en geen spoed app ons!