Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden
Rioleringsbedrijf Lemmer

Rioleringsbedrijf Lemmer

Als u dit leest, heeft u waarschijnlijk een Rioleringsbedrijf in Lemmer nodig. En wij zijn hier om u te vertellen dat wij u kunnen helpen!

Op zoek naar een rioolbedrijf in Lemmer? Zoek niet verder dan RTK Riooltechniek!

Bij RTK Riooltechniek geven we om het milieu. Wij weten hoe schadelijk slecht functionerende riolen kunnen zijn voor ons milieu. Daarom gebruiken wij alleen biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen die veilig zijn voor mens en dier.

Bij RTK Riooltechniek bedienen we de regio al jaren, dus we weten wat we doen – en we weten hoe we het goed moeten doen. We hebben het allemaal gezien. Ons team beschikt over de vaardigheden en apparatuur om elke klus aan te pakken, hoe groot of klein ook. Wij zijn er om u te helpen!

Wij zijn een familiebedrijf met als doel het leveren van superieure klantenservice en kwaliteitswerk tegen een eerlijke prijs. We willen dat u tevreden bent met ons werk voordat we uw huis verlaten, dus we zorgen ervoor dat dat gebeurt voordat we zelfs beginnen.

Bel ons vandaag nog op 0527 – 25 88 45 om een afspraak in te plannen!

Ons team werkt snel en veilig omdat we over het juiste gereedschap beschikken: moderne apparatuur en een team van goed opgeleide professionals dat op elk moment klaar staat. Als u ons het hardst nodig heeft, zijn we er, en als u ons weer belt, zijn we er nog steeds!

Toilet verstopt  Lemmer, Rioleringsbedrijf Lemmer

Bent u ooit in een situatie geweest waarin u uw toilet meteen moest laten ontstoppen?

We kennen dat gevoel. Het is frustrerend, en het is nog frustrerender als u moet wachten op een loodgieter. Daarom bieden wij directe oplossingen om uw badkamer zo snel mogelijk weer op orde te krijgen. Onze monteurs kunnen binnen een uur ter plaatse zijn, en hebben uw toilet in een mum van tijd ontstopt!

Wij weten hoe vervelend het is als uw toilet verstopt raakt, zeker als u er meteen gebruik van moet maken. Daarom werken wij snel om de klus zo snel mogelijk te klaren, zodat u meteen weer toegang heeft tot uw badkamer!

Als uw toilet langer dan een dag verstopt is, wilt u het misschien laten inspecteren. Wij kunnen dat voor u doen!

Er zijn verschillende camera’s die we gebruiken om rioolbuizen te inspecteren, en deze is onze favoriet. Hij is gemakkelijk te gebruiken en kan leidingen met een diameter van 50 tot 125 mm inspecteren, dus hij is geschikt voor de meeste klussen. Hij werkt tot op 90 meter afstand, wat voor ons ver genoeg is om uw toiletverstopping te vinden.

We trekken de camera gewoon door het toilet en gaan door tot we de verstopping in beeld hebben.

Chat openen
Buiten werktijden en geen spoed app ons!