Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Rioleringsbedrijf Meppel

rioleringsbedrijf meppenOp zoek naar een rioleringsbedrijf in Meppel? Bij een toilet of wc verstopt kunt u altijd terecht bij RTK Riooltechniek, werkzaam in Meppel.

WC of toilet verstopt in Meppel

Wij van RTK Riooltechniek werken al jaren met riolen en verstopte wc’s en weten dus precies wat we moeten doen. Onze snelle en professionele service zorgt ervoor dat uw toilet direct wordt ontstopt. De meest voorkomende oorzaak van verstopte wc’s is dat ze niet goed worden doorgespoeld. Hoe vaker u doorspoelt, hoe groter de kans dat u een verstopping krijgt. Andere oorzaken zijn: Tissues of andere papierproducten die aan de sifon blijven kleven, waardoor deze verstopt raakt.

Als u last heeft van een verstopping in uw riool, dan heeft u een rioleringsbedrijf in Meppel nodig. U kunt ons dan bellen! Ook als u alles al heeft geprobeerd maar nog steeds geen resultaat heeft, helpen wij u uit de brand! Ons ervaren team van specialisten is uitgerust met al het nodige materiaal om uw riool of toilet dat verstopt zit te ontstoppen. Wij gebruiken gereedschap en materialen van hoge kwaliteit zodat het proces soepel verloopt en uw riool weer snel werkt.

Als u problemen ondervindt met uw watertoevoer of afvoer, aarzel dan niet en neem direct contact met ons op!

Riool verstopt in Meppel

Riool ontstoppen Meppel? Ons bedrijf biedt professionele rioolreiniging in Meppel en omgeving. Onze loodgieters hebben jarenlange ervaring, werken snel en efficiënt, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw probleem snel wordt opgelost. Wij bieden diensten van hoge kwaliteit tegen een redelijke prijs. Onze medewerkers zijn allemaal verzekerd tegen schade tijdens de klus en zijn uitgebreid getraind. Dit betekent dat onze klanten zich kunnen ontspannen, wetende dat ze in goede handen zijn! Neem dus contact met ons op als uw riool verstopt is in Meppel.

De servicebus van RTK is uitgerust met alle benodigde apparatuur om de leidingen in uw huis of bedrijf te reinigen. Dit betekent dat wij in staat zijn uw leidingen te reinigen zonder dat wij uw huis of bedrijfspand binnen hoeven te gaan. Wij gebruiken hiervoor onze eigen hogedrukmachine, waardoor wij uw leidingen zeer snel en efficiënt kunnen reinigen. Indien nodig hebben wij ook de beschikking over een rioolcamera en rookgenerator.

Heeft u een toilet of afvoer verstopt en wilt u zeker weten wat voor u het beste is? Neem dan zo snel mogelijk contact op met RTK om de verstopping te verhelpen! Wij zijn 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar! Wij staan voor u klaar.

Chat openen
Buiten werktijden en geen spoed app ons!