Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Rioleringsbedrijf Lelystad

Rioleringsbedrijf Lelystad

Wij zijn RTK Riooltechniek, en wij zijn er om uw rioolleiding snel en veilig te ontstoppen. We weten dat u op zoek bent naar een rioleringsbedrijf in Lelystad, en nu heeft u er een gevonden. Wij beschikken over het juiste gereedschap: moderne apparatuur en een team van goed opgeleide vakmensen dat op elk moment klaar staat. Wanneer u ons weer nodig heeft – en we hopen dat dat niet te snel is – staan we nog steeds voor u klaar.

We weten ook hoe belangrijk het is om ons milieu te beschermen, dus al onze schoonmaakproducten zijn biologisch afbreekbaar. We willen mensen of dieren geen schade berokkenen met gevaarlijke chemicaliën, dus gebruiken we alleen datgene wat veilig is voor alle betrokkenen.

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft over onze diensten!

Rioleringsbedrijf LelystadToilet verstopt Lelystad, Rioleringsbedrijf Lelystad

Het is geen pretje als je toilet verstopt raakt. En als dat gebeurt, heeft u geen tijd om te wachten. Daarom is RTK Riooltechniek er voor u! Wij komen langs, ontstoppen uw toilet en zijn weer weg, zodat u zo snel mogelijk weer gebruik kunt maken van uw badkamer.

Als het gaat om het ontstoppen van afvoeren zijn onze monteurs goed thuis in wat ze doen. Ze kunnen een leiding van 50mm tot 125mm diameter inspecteren met een rioolinspectiecamera en 90 meter vanaf hun startpunt werken! Dit maakt het voor hen veel gemakkelijker om de verstopping in uw riolering te vinden dan wanneer u het zelf zou doen.

Bij RTK Riooltechniek weten we hoe vervelend het is als uw toilet verstopt raakt – vooral als u het meteen moet gebruiken. Daarom werken onze monteurs snel om de klus zo snel mogelijk te klaren, zodat u meteen weer toegang heeft tot uw badkamer!

Contact met RTK Riooltechniek

U kunt ons bereiken door ons direct te bellen op ons nummer: 0527 – 25 88 45. Ook als u spoed heeft.

Chat openen
Buiten werktijden en geen spoed app ons!