Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Rioleringsbedrijf Genemuiden

Rioleringsbedrijf Genemuiden

Bent u op zoek naar een rioleringsbedrijf in Genemuiden? Zoek dan niet verder! Wij zijn RTK Riooltechniek en hebben al veel ervaring met het ontstoppen van rioleringen in de omgeving van Genemuiden. Wij kunnen uw rioolleiding snel en veilig ontstoppen.

Wij zijn er voor u wanneer u in nood zit. Ons bedrijf is volledig uitgerust voor alle soorten verstoppingen: boomwortels, vetophoping of zelfs een vetberg, we hebben het allemaal al een keer meegemaakt.

We werken snel en veilig omdat we over het juiste gereedschap beschikken: moderne apparatuur en een team van goed opgeleide vakmensen dat op elk moment klaar staat. Wanneer u ons weer een keer nodig heeft, zijn wij er nog steeds voor u.

We zijn ook milieuvriendelijk: ons bedrijf is zich bewust van de schade die slecht functionerende rioleringen aan ons milieu kunnen toebrengen. Wij gebruiken uitsluitend biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen die veilig zijn voor mens en dier.

Rioleringsbedrijf GenemuidenToilet verstopt Genemuiden, Rioleringsbedrijf Genemuiden

Wanneer u in Genemuiden woont en uw toilet is verstopt, heeft u geen tijd om te wachten, of er zelf heel lang over te doen. Daarom staat RTK Riooltechniek klaar om de klus zo snel mogelijk te klaren, zodat u zo snel mogelijk weer gebruik kunt maken van uw badkamer. Wij komen binnen, ontstoppen de wc, ruimen op en zijn weer weg.

Bij RTK Riooltechniek weten we hoe vervelend het is als uw toilet verstopt raakt – zeker als u er meteen gebruik van moet maken. Daarom werken onze monteurs snel om de klus zo snel mogelijk te klaren, zodat u direct weer toegang heeft tot uw badkamer!

RTK heeft verschillende camera’s voor de inspectie van riolen. Deze camera is eenvoudig in gebruik en kan gebruikt worden voor leidingen met een diameter van 50mm tot 125mm. Hij kan tot 90 meter ver inspecteren, wat het een stuk makkelijker maakt om de storing in uw toilet te vinden. We trekken de camera gewoon door het toilet en gaan door tot we de verstopping in beeld hebben.

Contact met RTK Riooltechniek

U kunt ons bereiken door ons direct te bellen op ons nummer: 0527 – 25 88 45. Ook als u spoed heeft.

Chat openen
Buiten werktijden en geen spoed app ons!