Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Rioleringsbedrijf Genemuiden

Riool onstoppen Genemuiden

Bent u op zoek naar een rioleringsbedrijf dat uw riool kan ontstoppen in Genemuiden? Zoek dan niet verder! Wij zijn RTK Riooltechniek en hebben al veel ervaring met het ontstoppen van een verstopt riool in de omgeving van Genemuiden. Wij kunnen uw rioolleiding snel en veilig ontstoppen.

Uw riool ontstoppen nabij Genemuiden

RTK Riooltechniek is er voor u wanneer u in nood zit met een verstopt riool. Ons bedrijf is volledig uitgerust voor alle soorten verstoppingen: boomwortels, vetophoping of zelfs een vetberg. We hebben het allemaal al een keer meegemaakt. We kunnen dus uw riool vakkundig ontstoppen in Genemuiden. Onze medewerkers werken snel en veilig. Omdat we over het juiste gereedschap beschikken: moderne apparatuur en een team van goed opgeleide vakmensen dat op elk moment klaar staat.

RTK Riooltechniek werkt ook milieuvriendelijk Ons bedrijf is zich bewust van de schade die slecht functionerende rioleringen aan ons milieu kunnen toebrengen. Wij gebruiken uitsluitend biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen die veilig zijn voor mens en dier.

Riool onstoppen GenemuidenToilet verstopt in Genemuiden? Bel RTK Riooltechniek

Wanneer u in Genemuiden woont en uw toilet is verstopt, heeft u geen tijd om te wachten. Daarom staat RTK Riooltechniek klaar om de klus zo snel mogelijk te klaren. Zo kunt u zo snel mogelijk weer gebruik maken van uw badkamer. Wij komen binnen, ontstoppen de wc, ruimen op en zijn weer weg. Onze monteurs werken snel en efficiënt om de klus zo snel mogelijk te klaren.

RTK heeft verschillende camera’s voor de inspectie van riolen. Deze camera is eenvoudig in gebruik en kan gebruikt worden voor leidingen met een diameter van 50mm tot 125mm. Hij kan tot 90 meter ver inspecteren, wat het een stuk makkelijker maakt om de storing in uw toilet te vinden. We trekken de camera gewoon door het toilet en gaan door tot we de verstopping in beeld hebben.

Contact met RTK Riooltechniek

Kijk voor meer informatie verder op onze website. U kunt ons bereiken door ons direct te bellen op ons nummer: 0527 – 25 88 45. Ook als u spoed heeft.

Chat openen
Buiten werktijden en geen spoed app ons!