Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Loodgieter Giethoorn

Loodgieter Giethoorn

In het pittoreske Giethoorn, waar de waterwegen een centrale rol spelen, is het essentieel om te kunnen rekenen op een betrouwbare expert. RTK Riooltechniek is dé loodgieter als het gaat om alles wat met riolering te maken heeft in Giethoorn en omgeving.

Veelzijdige loodgieter nabij Giethoorn

Bij RTK Riooltechniek begrijpen we dat elke situatie uniek is. Of u nu een verstopping direct verholpen wilt hebben, uw riolering gereinigd of gerepareerd moet worden, of u bent toe aan een geheel nieuwe riolering; wij staan voor u klaar. Onze ervaren medewerkers hebben een breed scala aan vaardigheden en de nieuwste technieken in hun vingertoppen.

VCA Gecertificeerd en Duurzaamheid op Niveau 3 van de CO2 Prestatieladder*

Wanneer u kiest voor RTK Riooltechniek als uw loodgieter in Giethoorn, bent u verzekerd van kwaliteit en duurzaamheid. Wij zijn trots op onze VCA* certificering, wat staat voor veiligheid, gezondheid en milieu. Daarnaast scoren wij op niveau 3 van de CO2 prestatieladder, wat betekent dat wij bewust bezig zijn met onze CO2-uitstoot en actief bijdragen aan een duurzamere toekomst.

Continu investering in kennis en techniek

De wereld van de riooltechniek staat nooit stil. Bij RTK Riooltechniek vinden we het belangrijk om voortdurend op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Dit doen we door te investeren in de nieuwste technieken waar u als klant direct profijt van heeft. Maar ook door jaarlijks onze medewerkers bij te scholen. Zo kunnen zij u altijd voorzien van het beste advies en service op het gebied van afdaal- en veiligheidstechnieken, en het betreden van besloten ruimtes.

Snelle service en vakkundige uitvoering

Of uw opdracht nu groot of klein is. Bij RTK Riooltechniek bent u verzekerd van een snelle service en een vakkundige uitvoering. Ons doel is om elke klus naar volle tevredenheid af te ronden. Daarbij bieden wij advies op maat en staan we ook na de uitvoering voor u klaar met ruime aandacht voor nazorg.

Neem contact op voor uw loodgieter in Giethoorn

Zoekt u een loodgieter in Giethoorn die niet alleen deskundig, maar ook betrouwbaar en duurzaam werkt? RTK Riooltechniek is uw partner voor al uw rioleringsvraagstukken. Bekijk onze website en Facebook voor meer over onze dienstverlening. Neem vandaag nog contact op en ervaar onze service zelf!

Chat openen
Buiten werktijden en geen spoed app ons!