Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Camera inspectie leidingen

Inspectie voor leidingen: Een nauwkeurige kijk op uw riolering met RTK Riooltechniek

Camera inspectie leidingenAls het gaat om het inspecteren van riolen en leidingen, staat RTK Riooltechniek in Kraggenburg garant voor hoogwaardige camera inspectie voor leidingen. Met geavanceerde camera’s kunnen onze deskundige medewerkers snel en efficiënt de staat van uw riolering vaststellen en eventuele problemen identificeren. Met onze uitgebreide expertise en moderne apparatuur bieden we camera inspecties voor leidingen met een diameter variërend van 32mm tot 1000mm. Lees verder om meer te ontdekken over onze camera-inspectiediensten en hoe we u kunnen helpen met een nauwkeurige rapportage.

Directe constatering van problemen met onze camera’s

Bij RTK Riooltechniek beschikken we over een uitgebreid assortiment camera’s die specifiek zijn ontworpen voor het inspecteren van verschillende leidingdiameters. Onze camera’s zijn uitgerust met opsporingszenders, waardoor we de exacte locatie van een storing kunnen achterhalen. Met onze inspectieapparatuur maken onze medewerkers ter plaatse opnames van de camera-inspectie, die we desgewenst op USB kunnen zetten voor uw referentie.

Gedetailleerde rapportage en situatiefoto’s

Na het uitvoeren van de camera-inspectie kunnen onze experts een grondig rapport opstellen. Dit rapport bevat gedetailleerde informatie over de ligging en de staat van het leidingstelsel, waardoor we eventuele knelpunten gemakkelijk kunnen identificeren. Daarnaast zijn we in staat om situatiefoto’s te maken, die we digitaal aan u kunnen leveren. Zo heeft u een compleet overzicht van de situatie en de eventuele problemen in uw riolering.

Onze camera’s: een oplossing voor elke leidingdiameter

Bij RTK Riooltechniek gebruiken we verschillende camera’s die geschikt zijn voor uiteenlopende leidingdiameters. Hieronder vindt u een overzicht van de camera’s die we hanteren:

  1. Mini-camera: Ideaal voor het inspecteren van kleinere diameters, zoals doucheafvoeren, keukenafvoeren, of condenswaterafvoeren van cv-ketels.
  2. Camera voor huisaansluitingen: Deze camera is geschikt voor het inspecteren van leidingen met een diameter van 50mm tot 125mm. Voor langere en grotere lengtes kunnen we tot wel 90 meter inspecteren. Dit omvat bijvoorbeeld de afvoer van het toilet, hemelwaterafvoeren en aansluitingen naar het gemeenteriool.
  3. Rijdende camera voor inspectie van riolen: Voor rioolleidingen met een diameter van DN 150mm en groter hebben we een zelfrijdende camera met een bereik van maximaal 300 meter. Deze camera is mobiel en kan zelfs naar moeilijk bereikbare plekken worden meegenomen. Met de roterende kop en inzoomfunctie kunnen schades zeer duidelijk in beeld worden gebracht. Daarnaast brengt de ingebouwde laser de hellingshoek van een rioolstreng nauwkeurig in kaart. De rapportages van deze camera kunnen we aanleveren in verschillende formaten, zoals sufrib, ribx en pdf.

Camera inspectie voor leidingen

Met deze geavanceerde camera’s en ons ervaren team bieden we bij RTK Riooltechniek hoogwaardige inspectiediensten voor leidingen en riolen. Of het nu gaat om een verstopping, lekkage of andere problemen, onze camera-inspecties zorgen ervoor dat we snel de oorzaak kunnen vinden en passende maatregelen kunnen nemen. Neem vandaag nog contact met ons op om uw camera inspectie leidingen in te plannen en de gezondheid van uw riolering te waarborgen.

Neem contact op

Chat openen
Buiten werktijden en geen spoed app ons!